Stort tack till våra läsare!

När man tittar på statistiken för detta bloggkollektiv kan man inte vara annat än glad och stolt. Över 15 000 tittar på en så kort tid!

Det är jätteroligt att höra till denna skara kvinnor som skriver här i bloggen. Vi planerar inte våra inlägg och vad vi skall skriva om, de olika inläggen kommer av sig själv. Ibland kan vi ju diskutera, och då kan ju någon tycka att den andra borde skriva om just det vi sitter och diskuterar om.
Det har även hänt att en mamma just velat skriva om ett visst ämne, och så har en annan mamma just tagit upp det i sitt inlägg. Men eftersom vi alla skriver olika, så tycker vi att våra historier ryms här i bloggen. Så ibland kan våra inlägg handla om samma ämnen, men ur olika perspektiv.
Vi är väldigt olika, har väldigt olika yrken, bor på olika ställen (tyvärr rätt långt från varann), men NPF ligger ju nära vårt hjärta. Vi har barn med en eller flera diagnoser.

Vi stöttar varann genom den byråkratdjungel som omger oss. Vi stöttar varann när skolan inte förstår. Vi stöttar varann, när världen känns hård och kall och inte anpassad för våra barn.

I denna blogg vi förmedla samma till våra läsare. Vi vill ge råd och stöttning till dem som kämpar med och för sina barn. Mest av allt hoppas vi ju att människor utan kunskap och förståelse skall hitta hit. Och att de skall läsa väldigt mycket, för att inse att det finns en annan värld som väldigt många av oss lever i.
När du läser en text här på Annorlundalandet, som berör dig så kan du dela den. Via fb eller genom att hänvisa till bloggen. På detta sätt sprids våra ord vidare, och fastnar kanske lite här och där.

Vi hoppas att ni vill fortsätta och läsa om oss och vad vi har på hjärtat. För alla dessa texter kommer direkt från hjärtat.

Stort tack.

 

 

 

Annonser

One thought on “Stort tack till våra läsare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s